Ознайомча практика студентів ФКС у II семестрі 2020-2021 н.р.


1. Ознайомлення з майбутньою професією студентами спеціальності "Фізична культура і спорт" Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії під час ознайомчої практики. 

2. Згідно плану проходження ознайомчої практики, студенти спеціальності "Фізична культура і спорт" Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії відвідали Комунальний заклад "Запорізьку обласну школу вищої спортивної майстерності" Запорізької обласної ради і ознайомились зі структурою школи, її матеріально-технічною базою, з організацією роботи тренерів з різних видів спорту, з організацією секційної роботи, з історією розвитку цього закладу, його вихованцями та керівниками.


Висловлюємо глибоку вдячність директору ШВСМ Гацулі Олексію Миколайовичу, його заступнику з навчально-спортивної роботи Куракіній Олені Миколаївні, тренеру - засновнику пляжного волейболу у м. Запоріжжі Букіну Василю Михайловичу, уславленій легкоатлетці, фіналістці та переможниці чемпіонатів Європи та світу, бронзовій призерці Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні Повх Олесі Іванівні та інструктору з Хатха-Йоги Гордієнко Анні за чуйне ставлення до студентів, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку спортсменів високого класу та прекрасні людські якості.


Дякуємо долі за можливість спілкуватися з Вами і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з метою якісної підготовки майбутніх фахівців у галузі фізичної культури і спорту. 







3. Студенти Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії на тренуванні зі "Спасу" у ЗНВК "Запорізька Січ" тренер Грицай О.І. Дякуємо за співпрацю! 


4. Практичні заняття студентів Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії у кінно-спортивному клубі "Росінант" під керівництвом викладачів Сергатого М.О., Сергатої Н.С., Грицая О.І. Пізнавально, цікаво, корисно!!!